Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity dodatek do obiadu. Przepis pochodzi z 403. odcinka programu "Ewa Gotuje"
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1487
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1692
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 62
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1487
Pulpety w sosie chrzanowo -koperkowym to pomysł na szybki obiad. Możemy je p...
Odsłon: 1692
Przepyszny chleb z dodatkiem malasy trzcinowej. Dzięki niej chleb jest lekko...
Odsłon: 62
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w talarki. Włożyć do wyparzonych słoików razem z kilkoma ziarnami ziela angielskiego, liśćmi laurowymi, czosnkiem i kawałkami chrzanu. Zalać przegotowaną i lekko wystudzoną marynatą. Zakręcić i odstawić na kilka dni (można zapasteryzować). Przechowywać w chłodzie (w lodówce lub piwnicy).