Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Znakomity dodatek do obiadu. Przepis pochodzi z 403. odcinka programu "Ewa Gotuje"
Smaczny i efektowny dodatek do zimnego bufetu i nie tylko.
Odsłon: 263
Mini burgery są fantastycznym pomysłem na imprezową przekąskę. Przygotowane z...
Odsłon: 722
Pyszne pulchne domowe racuchy z truskawkami , szybkie do przygotowania ideal...
Odsłon: 335
Szukasz pomysłu na prosty i szybki deser z truskawkami? Dobrze trafiłeś! Mamy...
Odsłon: 988
Mini burgery są fantastycznym pomysłem na imprezową przekąskę. Przygotowane z...
Odsłon: 722
Pyszne pulchne domowe racuchy z truskawkami , szybkie do przygotowania ideal...
Odsłon: 335
Szukasz pomysłu na prosty i szybki deser z truskawkami? Dobrze trafiłeś! Mamy...
Odsłon: 988
Składniki
Cebulę obrać i pokroić w talarki. Włożyć do wyparzonych słoików razem z kilkoma ziarnami ziela angielskiego, liśćmi laurowymi, czosnkiem i kawałkami chrzanu. Zalać przegotowaną i lekko wystudzoną marynatą. Zakręcić i odstawić na kilka dni (można zapasteryzować). Przechowywać w chłodzie (w lodówce lub piwnicy).
Przepisy Przetwory
Przetwory
Dżem z rabarbaru
Przetwory
Przepis na ogórki kiszone z 1895 roku
Przetwory
Syrop z kwiatów hyćki-czarnego bzu
Przetwory
Kapusta małosolna
Dżem z rabarbaru
Jeśli do tej pory w twojej spiżarni nie pojawiał się dżem z rabarbaru, to naj...
Odsłon: 1193
Przepis na ogórki kiszone z 1895 roku
Ogórki kiszone to specjał znany w kuchni polskiej od stuleci. Nic dziwnego, ż...
Odsłon: 4934