Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,ostra papryczka w pysznej zalewie do kanapek czy też do obiadu. Serdecznie Wam polecam,nie pożałuje ten kto uwielbia ostre smaki:)
Szybkie, pożywne i smaczne śniadanie. Pasta z jajek ze szczypiorkiem i sałatk...
Odsłon: 155
Przepyszny i chrupiący schabowy podany z ziemniakami, koperkiem i sałatą z wł...
Odsłon: 5849
Soczysta, lekka i bardzo smaczna pierś kurczaka gotowana na parze. Przepis je...
Odsłon: 135
Szybkie, pożywne i smaczne śniadanie. Pasta z jajek ze szczypiorkiem i sałatk...
Odsłon: 155
Przepyszny i chrupiący schabowy podany z ziemniakami, koperkiem i sałatą z wł...
Odsłon: 5849
Soczysta, lekka i bardzo smaczna pierś kurczaka gotowana na parze. Przepis je...
Odsłon: 135
Składniki
Papryki oczyścić ,przekroić wzdłuż na pół ,wyjąc nasiona...Robić to w rękawiczkach ,nie dotykac oczu ani ust. Ugotować zalewę,papryczki ciasno układać w słoikach.Na spód dać liśc laurowy kilka ziaren ziela angielskiego i ząbek czosnku ,jak duży to połówka wystarczy. Zalać zalewą ,wytrzeć bok słoika ,zakręcić i pasteryzować 10-15 min. Gorące wyjąc i obrócić do góry dnem. Papryczka najlepsza po miesiącu jak dobrze sie przegryzie.
Smacznego życzę!