Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,ostra papryczka w pysznej zalewie do kanapek czy też do obiadu. Serdecznie Wam polecam,nie pożałuje ten kto uwielbia ostre smaki:)
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1195
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 146
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 462
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 71
Ten przepis polecam tym, którzy nie są mocni w gotowaniu a chcą zjeść coś pys...
Odsłon: 1195
Wakacyjne smaki w lekkiej odsłonie.
Odsłon: 146
Z wykorzystaniem warzyw z rosołu i świetnie doprawione.
Odsłon: 462
Pomysł na krewetki w sosie korma. Składniki i proporcje wzięłam z kilku przep...
Odsłon: 71
Składniki
Papryki oczyścić ,przekroić wzdłuż na pół ,wyjąc nasiona...Robić to w rękawiczkach ,nie dotykac oczu ani ust. Ugotować zalewę,papryczki ciasno układać w słoikach.Na spód dać liśc laurowy kilka ziaren ziela angielskiego i ząbek czosnku ,jak duży to połówka wystarczy. Zalać zalewą ,wytrzeć bok słoika ,zakręcić i pasteryzować 10-15 min. Gorące wyjąc i obrócić do góry dnem. Papryczka najlepsza po miesiącu jak dobrze sie przegryzie.
Smacznego życzę!