Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna ,ostra papryczka w pysznej zalewie do kanapek czy też do obiadu. Serdecznie Wam polecam,nie pożałuje ten kto uwielbia ostre smaki:)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424905
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10683
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 750
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424905
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10683
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336957
Składniki
Papryki oczyścić ,przekroić wzdłuż na pół ,wyjąc nasiona...Robić to w rękawiczkach ,nie dotykac oczu ani ust. Ugotować zalewę,papryczki ciasno układać w słoikach.Na spód dać liśc laurowy kilka ziaren ziela angielskiego i ząbek czosnku ,jak duży to połówka wystarczy. Zalać zalewą ,wytrzeć bok słoika ,zakręcić i pasteryzować 10-15 min. Gorące wyjąc i obrócić do góry dnem. Papryczka najlepsza po miesiącu jak dobrze sie przegryzie.
Smacznego życzę!