Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak co roku robimy go od podstaw. Przede wszystkim mieszamy go z buraczkami. Tym razem w wersji do boczku i innych wędlin.
Korzeń chrzanu obieramy i ścieramy na drobnych oczkach.
Do startego chrzanu dodajemy majonez i śmietanę.
Do smaku doprawiamy sokiem z cytryny i solą.
Przekładamy do słoika.
Włoski prosty przepis na makaron. Szybkie ale jednocześnie wykwintne danie. M...
Odsłon: 34330
Dorayaki to japońskie naleśniki są bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu.
Odsłon: 22
Mój mąż uwielbia ugotowany bób w osolonej wodzie z dodatkiem ząbków czosnku....
Odsłon: 21
Pamiętam doskonale kogel mogel, który był smakiem mojego dzieciństwa. Kogel m...
Odsłon: 40
Ta przepyszna sałatka z młodej kapusty i papryki świetnie nadaje się do wekow...
Odsłon: 108
Dorayaki to japońskie naleśniki są bardzo smaczne i łatwe w przygotowaniu.
Odsłon: 22
Mój mąż uwielbia ugotowany bób w osolonej wodzie z dodatkiem ząbków czosnku....
Odsłon: 21
Pamiętam doskonale kogel mogel, który był smakiem mojego dzieciństwa. Kogel m...
Odsłon: 40
Ta przepyszna sałatka z młodej kapusty i papryki świetnie nadaje się do wekow...
Odsłon: 108
Składniki
Korzeń chrzanu obieramy i ścieramy na drobnych oczkach. Do startego chrzanu dodajemy majonez i śmietanę. Do smaku doprawiamy sokiem z cytryny i solą. Przekładamy do słoika.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Młoda kapusta z papryka na zimę do słoików. Przepis babci.
Przetwory
Krokodylki w zalewie słodko-kwaśnej
Przetwory
Dżem brzoskwiniowy z pektyną
Przetwory
Ogórki kiszone
Młoda kapusta z papryka na zimę do słoików. Przepis babci.
Ta przepyszna sałatka z młodej kapusty i papryki świetnie nadaje się do wekow...
Odsłon: 108
Krokodylki w zalewie słodko-kwaśnej
Krokodylki w zalewie słodko-kwaśnej to nazwa dla przetworu z ogórków gruntowy...
Odsłon: 149