Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do mięsa i ryb.
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1538
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 253
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 261
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 259
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 10826
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1538
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 253
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 261
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 259
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 10826
Składniki
Wykonanie: Pomidory sparzyć, polać zimną wodą, obrać ze skórki i pokroić razem z cebulą. Paprykę oczyścić z nasion również pokroić i zeszklić na oleju razem z cebulą. Dodać pomidory razem z powstałym sokiem, przyprawić do smaku i wymieszać. Cukinię obrać, pokroić w słupki, wrzucić do warzyw, zgotować przez 1 minutę. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować około 25 minut, podawać do mięs lub do ryb.