Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do mięsa i ryb.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34045
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 467
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 2020
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 33
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10254
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34045
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 467
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 2020
Sałatka idealna do pracy - z indykiem, kremowym i orzechowym serem Gruyère i...
Odsłon: 33
Prosty skład, prosty przepis. Zrobienie tego chleba nie wymaga żadnych umieję...
Odsłon: 10254
Składniki
Wykonanie: Pomidory sparzyć, polać zimną wodą, obrać ze skórki i pokroić razem z cebulą. Paprykę oczyścić z nasion również pokroić i zeszklić na oleju razem z cebulą. Dodać pomidory razem z powstałym sokiem, przyprawić do smaku i wymieszać. Cukinię obrać, pokroić w słupki, wrzucić do warzyw, zgotować przez 1 minutę. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować około 25 minut, podawać do mięs lub do ryb.