Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały dodatek do mięsa i ryb.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5647
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9490
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 228
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 796
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5647
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9490
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 228
Składniki
Wykonanie: Pomidory sparzyć, polać zimną wodą, obrać ze skórki i pokroić razem z cebulą. Paprykę oczyścić z nasion również pokroić i zeszklić na oleju razem z cebulą. Dodać pomidory razem z powstałym sokiem, przyprawić do smaku i wymieszać. Cukinię obrać, pokroić w słupki, wrzucić do warzyw, zgotować przez 1 minutę. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować około 25 minut, podawać do mięs lub do ryb.