Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To doskonały dodatek do pieczonego mięsa, kanapek czy burgerów.
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 191
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 3212
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2420
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony różowymi w...
Odsłon: 191
Delikatne kawałki z polędwiczek kurczaka w panierce z bułki tartej i płatków...
Odsłon: 3212
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością ziół to propozycja dla...
Odsłon: 2420
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w piórka.
W garnku zagotować ocet z cukrem i przyprawami. Wrzucić pokrojoną cebulę i gotować przez 6-8 minut.
Cebulę przełożyć do czystych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować przez 10 minut.