Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To doskonały dodatek do pieczonego mięsa, kanapek czy burgerów.
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 612
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 9216
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 74
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 612
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 9216
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 74
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w piórka.
W garnku zagotować ocet z cukrem i przyprawami. Wrzucić pokrojoną cebulę i gotować przez 6-8 minut.
Cebulę przełożyć do czystych słoików, szczelnie zamknąć. Pasteryzować przez 10 minut.