Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do sałatek i bigosu.
Słynna zdrowa zupka "Cure All - Uzdrawia wszystko" . Zupka ta wywodzi się be...
Odsłon: 32
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 33
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 139
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 63
Słynna zdrowa zupka "Cure All - Uzdrawia wszystko" . Zupka ta wywodzi się be...
Odsłon: 32
W te Święta rozgoszczą się u nas kruche ciasteczka z owocową niespodzianką, c...
Odsłon: 33
Sos z suszonych grzybów to idealny dodatek do kasz, krokietów, mięsa. Myślę,...
Odsłon: 139
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 63
Składniki
Kapustę poszatkować,jabłka zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,wymieszać z przyprawami.Ułożyć,ubijając,w kamiennym garnku,przykryć talerzykiem i obciążyć.Odstawić do ukwaszenia.
Ukiszoną kapustę przełożyć do słoików.
Pasteryzować 20 minut.