Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do sałatek i bigosu.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13841
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1594
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15453
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6299
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13841
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1594
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15453
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6299
Składniki
Kapustę poszatkować,jabłka zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,wymieszać z przyprawami.Ułożyć,ubijając,w kamiennym garnku,przykryć talerzykiem i obciążyć.Odstawić do ukwaszenia.
Ukiszoną kapustę przełożyć do słoików.
Pasteryzować 20 minut.