Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do sałatek i bigosu.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1440
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 51
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1106
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 476
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1440
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 51
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1106
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 476
Składniki
Kapustę poszatkować,jabłka zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,wymieszać z przyprawami.Ułożyć,ubijając,w kamiennym garnku,przykryć talerzykiem i obciążyć.Odstawić do ukwaszenia.
Ukiszoną kapustę przełożyć do słoików.
Pasteryzować 20 minut.