Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała do sałatek i bigosu.
Kapustę poszatkować,jabłka zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,wymieszać z przyprawami.Ułożyć,ubijając,w kamiennym garnku,przykryć talerzykiem i obciążyć.Odstawić do ukwaszenia.
Ukiszoną kapustę przełożyć do słoików.
Pasteryzować 20 minut.
Własnej roboty kapustka w lekkiej zasmażce,bardzo polecam:)
Odsłon: 55809
Czas na świeże truskawki w sam raz, dlatego dziś smaczne, kruche ciasto z...
Odsłon: 17204
Pyszne kruche ciasto obficie otoczone masą jeżynową jest nieco kwaskowe. Dla...
Odsłon: 1978
Kiełbasa z mięsa wieprzowego i wołowego specjalnie zrobiona na grill. Kiełbas...
Odsłon: 479
Czas na świeże truskawki w sam raz, dlatego dziś smaczne, kruche ciasto z...
Odsłon: 17204
Pyszne kruche ciasto obficie otoczone masą jeżynową jest nieco kwaskowe. Dla...
Odsłon: 1978
Kiełbasa z mięsa wieprzowego i wołowego specjalnie zrobiona na grill. Kiełbas...
Odsłon: 479
Składniki
Kapustę poszatkować,jabłka zetrzeć na tarce z dużymi oczkami,wymieszać z przyprawami.Ułożyć,ubijając,w kamiennym garnku,przykryć talerzykiem i obciążyć.Odstawić do ukwaszenia.
Ukiszoną kapustę przełożyć do słoików.
Pasteryzować 20 minut.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Ogórki małosolne przepis babci
Przetwory
Ogórki po koreańsku
Przetwory
Wędzone domowe wędliny. Tradycja i smaki przypominające dzieciństwo. Powinny być na każdym stole.
Przetwory
Rabarbarowy curd
Ogórki małosolne przepis babci
Ogórki małosolne z przepisu babci to klasyczna receptura na wyjątkowe i bogat...
Odsłon: 7740
Ogórki po koreańsku
Nie masz pomysłu na świeże ogórki, a chcesz urozmaicić nimi swoje danie główn...
Odsłon: 369