Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotujcie w domu własny aromatyczny cukier waniliowy. Jego podstawą może być cukier biały lub brązowy. Taki nasz bez dodatków syntetycznych.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1814
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1579
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2001
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1814
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1579
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1536
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2001
Składniki
Wanilie przekrawamy na pól i wyskrobujemy ziarenka, które mieszamy z cukrem. Laskę wanilii kroimy i wsypujemy również do cukru. Zostawiamy na 2 tyg. Międzyczasie mieszamy słoikiem.