Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotujcie w domu własny aromatyczny cukier waniliowy. Jego podstawą może być cukier biały lub brązowy. Taki nasz bez dodatków syntetycznych.
Wanilie przekrawamy na pól i wyskrobujemy ziarenka, które mieszamy z cukrem. Laskę wanilii kroimy i wsypujemy również do cukru. Zostawiamy na 2 tyg. Międzyczasie mieszamy słoikiem.
Doskonałe do ciast, deserów lub nawet same prosto ze słoiczka ;p
Odsłon: 17205
W swoim ogrodzie mam sporo malin więc przetwarzam je na wiele różnych sposobó...
Odsłon: 2529
Lubicie jeść placki ziemniaczane, ale nie macie cierpliwości do ścierania zi...
Odsłon: 62
Polecam bardzo smaczną sałatkę ze śledzi al -matias z suszonymi pomidorami w...
Odsłon: 82
Przepis dnia
Pyszne i łatwe ciasto z wiśniami, śmietaną i czekoladą bez pieczenia idealne...
Odsłon: 1825
Lubicie jeść placki ziemniaczane, ale nie macie cierpliwości do ścierania zi...
Odsłon: 62
Polecam bardzo smaczną sałatkę ze śledzi al -matias z suszonymi pomidorami w...
Odsłon: 82
Przepis dnia
Pyszne i łatwe ciasto z wiśniami, śmietaną i czekoladą bez pieczenia idealne...
Odsłon: 1825
Składniki
Wanilie przekrawamy na pól i wyskrobujemy ziarenka, które mieszamy z cukrem. Laskę wanilii kroimy i wsypujemy również do cukru. Zostawiamy na 2 tyg. Międzyczasie mieszamy słoikiem.
Przepisy Przetwory
Przetwory
Keczup z cukinii
Przetwory
Cukinia z miodem i rozmarynem na zimę do słoików
Przetwory
Marynowane kiszeniaki śremskie w zalewie octowej.
Przetwory
Botwinka na zimę w słoikach
Keczup z cukinii
Genialny sposób na wykorzystanie nadmiaru cukinii. Smak domowego keczupu moż...
Odsłon: 36
Cukinia z miodem i rozmarynem na zimę do słoików
Jak zachować cukinię na dłużej? Można zrobić z niej przetwory na zimę. Cukini...
Odsłon: 65