Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przygotowanie octu jabłkowego jest prostsze niż myślisz. Przepis pochodzi z 400. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34087
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1235
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113553
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34087
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1235
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113553
Składniki
Jabłka dokładnie umyć i osuszyć. Pokroić na ćwiartki i ułożyć w słoiku. Jeśli mamy obierki z innych jabłek, można je dorzucić. Zalać posłodzoną, przegotowaną i wystudzoną wodą. Docisnąć talerzykiem i kamyczkiem, przykryć gazą, przymocować gumką lub sznurkiem i odstawić na co najmniej miesiąc.