Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrzan w słoikach zapraszam jak robię
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15070
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2271
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8867
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1710
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15070
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2271
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8867
Składniki
Chrzan obieram myje i ścieram na tarce ręcznie lub mechanicznie następnie dodaje do niego wyżej wymienione składniki mieszam i nakłada ciasno do słoiczków zakręcam .Taki chrzan postoi w lodowce 3 miesiące a jak chcesz dłużej przechowywać to pasteryzacja 10 minut na mokro. Po dokładne wykonanie zapraszam na film .