Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrzan w słoikach zapraszam jak robię
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3027
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422149
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2242
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3027
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422149
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2242
Składniki
Chrzan obieram myje i ścieram na tarce ręcznie lub mechanicznie następnie dodaje do niego wyżej wymienione składniki mieszam i nakłada ciasno do słoiczków zakręcam .Taki chrzan postoi w lodowce 3 miesiące a jak chcesz dłużej przechowywać to pasteryzacja 10 minut na mokro. Po dokładne wykonanie zapraszam na film .