Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrzan w słoikach zapraszam jak robię
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 105
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 29
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38357
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 53
Krem przygotowany do ciasta kakaowo - kawowego. Krem bardzo smaczny , myślę ż...
Odsłon: 76
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 105
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 29
Przepis dnia
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 38357
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 53
Składniki
Chrzan obieram myje i ścieram na tarce ręcznie lub mechanicznie następnie dodaje do niego wyżej wymienione składniki mieszam i nakłada ciasno do słoiczków zakręcam .Taki chrzan postoi w lodowce 3 miesiące a jak chcesz dłużej przechowywać to pasteryzacja 10 minut na mokro. Po dokładne wykonanie zapraszam na film .