Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrzan w słoikach zapraszam jak robię
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 417
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8295
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13426
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2694
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 417
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 8295
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13426
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2694
Składniki
Chrzan obieram myje i ścieram na tarce ręcznie lub mechanicznie następnie dodaje do niego wyżej wymienione składniki mieszam i nakłada ciasno do słoiczków zakręcam .Taki chrzan postoi w lodowce 3 miesiące a jak chcesz dłużej przechowywać to pasteryzacja 10 minut na mokro. Po dokładne wykonanie zapraszam na film .