Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrzan w słoikach zapraszam jak robię
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1442
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1610
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1659
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1442
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1453
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1610
Składniki
Chrzan obieram myje i ścieram na tarce ręcznie lub mechanicznie następnie dodaje do niego wyżej wymienione składniki mieszam i nakłada ciasno do słoiczków zakręcam .Taki chrzan postoi w lodowce 3 miesiące a jak chcesz dłużej przechowywać to pasteryzacja 10 minut na mokro. Po dokładne wykonanie zapraszam na film .