Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też chwalą sobie ten prosty przepis.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30898
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4221
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1128
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30898
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3628
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4221
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1128
Składniki
Wodę, ocet i cukier zagotować. Obraną i pokrojoną w zgrabną kostkę dynię wrzucić do zalewy i zagotować ( ok. 8 min na wolnym ogniu ). Czas gotowania zależy od wielkości dyniowych kostek. Dynię wkładać do czystych i wyparzonych słoiczków i zalewać gorącym sosem. Dokładnie zamykać słoiczki i obracać denkiem do góry. Pozostawić do wystudzenia. Smacznego