Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny smak, jakiego nie kupimy w żadnym sklepie:)
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11014
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6311
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5402
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13278
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5038
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11014
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6311
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5402
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13278
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5038
Składniki
Banany i kiwi obrać i rozdrobnić blenderem. Dodać kwasek cytrynowy i wymieszać.
Czyste słoiki wstawić do piekarnika i załączyć na 100 stopni. Jak słoiki się zagrzeją to piekarnik wyłączamy.
Cukier wymieszać z Gelfixem, dodać do owoców. Wstawić na kuchenkę i stale mieszając doprowadzić do wrzenia, gotować 5 minut.
Gorącym dżemem napełniamy zagrzane słoiki, zakręcamy i układamy dnem do dołu na około 10 minut.