Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny smak, jakiego nie kupimy w żadnym sklepie:)
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 95
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9221
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4839
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 35
Dziś do pracy.
Odsłon: 640
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 95
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9221
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4839
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 35
Dziś do pracy.
Odsłon: 640
Składniki
Banany i kiwi obrać i rozdrobnić blenderem. Dodać kwasek cytrynowy i wymieszać.
Czyste słoiki wstawić do piekarnika i załączyć na 100 stopni. Jak słoiki się zagrzeją to piekarnik wyłączamy.
Cukier wymieszać z Gelfixem, dodać do owoców. Wstawić na kuchenkę i stale mieszając doprowadzić do wrzenia, gotować 5 minut.
Gorącym dżemem napełniamy zagrzane słoiki, zakręcamy i układamy dnem do dołu na około 10 minut.