Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny smak, jakiego nie kupimy w żadnym sklepie:)
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4889
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 160
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 44
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Dzisiaj nasze kotlety będą dedykowane wnukom, które nie przepadają za czosnki...
Odsłon: 4889
Przepis na pyszną, zdrową i pożywną sałatkę z makaronem pełnoziarnistym oraz...
Odsłon: 160
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 44
Polędwiczki z cebulką marynowaną, pieczarkami i świeżą papryką to doskonałe d...
Odsłon: 155
Składniki
Banany i kiwi obrać i rozdrobnić blenderem. Dodać kwasek cytrynowy i wymieszać.
Czyste słoiki wstawić do piekarnika i załączyć na 100 stopni. Jak słoiki się zagrzeją to piekarnik wyłączamy.
Cukier wymieszać z Gelfixem, dodać do owoców. Wstawić na kuchenkę i stale mieszając doprowadzić do wrzenia, gotować 5 minut.
Gorącym dżemem napełniamy zagrzane słoiki, zakręcamy i układamy dnem do dołu na około 10 minut.