Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Domowej roboty dżem z malin, bardzo prosty i szybki w wykonaniu.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326890
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12156
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17101
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326890
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12156
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17101
Składniki
Maliny wrzucić do dużego garnka z grubym dnem. Dodać cukier i gotować dopóki całość nie zgęstnieje, mieszając od czasu do czasu tak by owoce nie przywarły do dna. Słoiki wyparzyć. Można również wypiec słoiki przez 10 minut w temperaturze 180C. Dżem nalać do słoików, zakręcić i przewrócić do góry dnem.