Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dżem do naleśników.
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 625
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25728
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 625
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1384
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25728
Składniki
Wykonanie: Truskawki i jagody przebrać, opłukać i osączyć. Włożyć do garnka, rozgnieść, zasypać cukrem i gotować około 20 minut na wolnym ogniu. Następnie przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.