Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dżem do naleśników.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22206
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 72
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 108
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 241
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22206
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 72
Następna wariacja skrzydełek na pikantnie na weekendowy obiad. Bardzo smaczne...
Odsłon: 108
Mało kto nie nie lubi burgerów albo hamburgerów, a ja chociaż nie przepadam a...
Odsłon: 241
Składniki
Wykonanie: Truskawki i jagody przebrać, opłukać i osączyć. Włożyć do garnka, rozgnieść, zasypać cukrem i gotować około 20 minut na wolnym ogniu. Następnie przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.