Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super dżem do naleśników.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10866
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6235
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13176
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4916
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10866
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6235
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5386
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13176
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4916
Składniki
Wykonanie: Truskawki i jagody przebrać, opłukać i osączyć. Włożyć do garnka, rozgnieść, zasypać cukrem i gotować około 20 minut na wolnym ogniu. Następnie przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i odwrócić do góry dnem do wystygnięcia.