Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będziecie zachwyceni bogactwem smaku.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10429
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12866
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4612
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10429
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6019
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5319
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12866
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4612
Składniki
Wiśnie zasyp cukrem i krótko zagotuj. Zostaw na kilka godzin lub do następnego dnia.
Dodaj rozpuszczoną białą czekoladę, cynamon oraz żelfix. Zagotuj mieszając.
Gorące nakładaj do czystych i wyparzonych słoików, zakręć i ustawiaj słoiki zakrętkami do dołu do wystygnięcia.