Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Będziecie zachwyceni bogactwem smaku.
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 79
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 92
Składniki
Wiśnie zasyp cukrem i krótko zagotuj. Zostaw na kilka godzin lub do następnego dnia.
Dodaj rozpuszczoną białą czekoladę, cynamon oraz żelfix. Zagotuj mieszając.
Gorące nakładaj do czystych i wyparzonych słoików, zakręć i ustawiaj słoiki zakrętkami do dołu do wystygnięcia.