Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ilość cukru każdy może sobie regulować wg własnych upodobań :)
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1108
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 446
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1108
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 446
Składniki
Aronię przebrać i umyć. Umyte owoce przełożyć do garnka zasypać cukrem i gotować na wolnym ogniu. Gotować aż dżem nabierze odpowiedniej konsystencji. Gorący dżem przełożyć do słoików i pasteryzować 20 minut. Następnie słoiczki odstawić do góry dnem do wystygnięcia. Smacznego