Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 152
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 208
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1288
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 152
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 208
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1288
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 512
Składniki
Mango umyć,obrać,usunąć pestkę i pokroić w kostkę. Pokrojone mango przełożyć do garnka i gotować dodając cukier (ilość wg uznania,mango jest bardzo słodkie) oraz sok z cytryny. Gotować dżem cały czas mieszając aż mango zacznie się rozpadać.Można dodatkowo dżem zblendować. Gorący dżem przełożyć do słoiczków,odwrócić do góry dnem i pozostawić do wystygnięcia.Smacznego :)