Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25868
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3023
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25868
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 3023
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1391
Składniki
Mango umyć,obrać,usunąć pestkę i pokroić w kostkę. Pokrojone mango przełożyć do garnka i gotować dodając cukier (ilość wg uznania,mango jest bardzo słodkie) oraz sok z cytryny. Gotować dżem cały czas mieszając aż mango zacznie się rozpadać.Można dodatkowo dżem zblendować. Gorący dżem przełożyć do słoiczków,odwrócić do góry dnem i pozostawić do wystygnięcia.Smacznego :)