Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) przepis na 10 słoików 1 L
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 951
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4203
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 393
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 841
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3705
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 763
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 951
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4203
Pierniczki na miodzie gryczanym są pyszne, mięciutkie i bardzo aromatyczne. T...
Odsłon: 393
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach petit beurre, polan...
Odsłon: 841
Przepis dnia
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 3705
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 763
Składniki
Fasolkę obrać,opłukać, włożyć do garnka i zalać zimną wodą,zagotować. Od momentu wrzenia gotować jeszcze 5 min. Ostudzić tak aby można było wziąć ją do ręki. Ułożyć ciasno w słoikach. Do każdego słoika wsypać łyżeczkę cukru i łyżeczkę soli. Pasteryzować 60 min. Odstawić na 24 h. Ponownie pasteryzować 40 min