Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
:) przepis na 10 słoików 1 L
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 19
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21644
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Nieskomplikowany torcik, jest prosty, dość szybki w wykonaniu (nie licząc cza...
Odsłon: 19
Seler często pomijany jest w diecie, a ma on w sobie dużo wapnia i potasu, za...
Odsłon: 15
Przepis dnia
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21644
Pomysł na letni obiad do przygotowania w kilka minut. Ziemniaczki, śmietanka...
Odsłon: 79
Składniki
Fasolkę obrać,opłukać, włożyć do garnka i zalać zimną wodą,zagotować. Od momentu wrzenia gotować jeszcze 5 min. Ostudzić tak aby można było wziąć ją do ręki. Ułożyć ciasno w słoikach. Do każdego słoika wsypać łyżeczkę cukru i łyżeczkę soli. Pasteryzować 60 min. Odstawić na 24 h. Ponownie pasteryzować 40 min