Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podsmażana w zimie smakuje wybornie.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 610
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 156
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 166
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 125
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 610
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 156
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 166
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 125
Składniki
Sposób przygotowania Wykonanie: Fasolkę przebrać, dokładnie umyć , zalać osolonym wrzątkiem i gotować 3 minuty. Następnie odcedzić , przelać zimną wodą i układać ciasno w słoikach. Zalać przygotowaną zalewą i pasteryzować przez dwa dni po 30 minut. Możemy zrobić fasolkę w zalewie kwaśnej , dajemy wtedy ¾ szklanki octu lub plaska łyżeczka kwasku na 1 litr wody, z czosnkiem i suszonym koprem, i pasteryzujemy około 45 minut.