Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podsmażana w zimie smakuje wybornie.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 310
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4377
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1855
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3617
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30723
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 310
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4377
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1855
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3617
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30723
Składniki
Sposób przygotowania Wykonanie: Fasolkę przebrać, dokładnie umyć , zalać osolonym wrzątkiem i gotować 3 minuty. Następnie odcedzić , przelać zimną wodą i układać ciasno w słoikach. Zalać przygotowaną zalewą i pasteryzować przez dwa dni po 30 minut. Możemy zrobić fasolkę w zalewie kwaśnej , dajemy wtedy ¾ szklanki octu lub plaska łyżeczka kwasku na 1 litr wody, z czosnkiem i suszonym koprem, i pasteryzujemy około 45 minut.