Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podsmażana w zimie smakuje wybornie.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5715
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8919
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8000
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5499
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5715
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8919
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8000
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5499
Składniki
Sposób przygotowania Wykonanie: Fasolkę przebrać, dokładnie umyć , zalać osolonym wrzątkiem i gotować 3 minuty. Następnie odcedzić , przelać zimną wodą i układać ciasno w słoikach. Zalać przygotowaną zalewą i pasteryzować przez dwa dni po 30 minut. Możemy zrobić fasolkę w zalewie kwaśnej , dajemy wtedy ¾ szklanki octu lub plaska łyżeczka kwasku na 1 litr wody, z czosnkiem i suszonym koprem, i pasteryzujemy około 45 minut.