Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka zarówno do dań jak i do samodzielnego spałaszowania ;)
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1304
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5833
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8839
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18469
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1304
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5833
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8839
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18469
Składniki
Fasolę pokroić dowolnie i lekko podgotować by zmiękła. Wystudzić.
Cebulę pokroić w talarki, paprykę w słupki, marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko razem poddusić na oleju. Przestudzić i dodać wraz z przyprawami do fasolki.
Odstawić na godzinę, nakładać do słoików i pasteryzować pół godziny.