Do góry

Przetwory Przepis na:

Fasolka szparagowa z dodatkami

Fasolka szparagowa z dodatkami

Autor:

Przepisów i artykułów: 6 Ocena: 77

Dodano:

Odsłon: 5709

Sałatka zarówno do dań jak i do samodzielnego spałaszowania ;)

Składniki

  • 2 kg fasolki
  • 1 kg cebuli
  • 1 kg marchewki
  • 1 kg czerwonej papryki
  • 2 duże pikantne ketchupy
  • Do smaku: pieprz, sól, ostra mielona papryka
3-4 os. > 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Fasolka szparagowa z dodatkami

Przygotowanie

  1. Fasolę pokroić dowolnie i lekko podgotować by zmiękła. Wystudzić.

  2. Cebulę pokroić w talarki, paprykę w słupki, marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko razem poddusić na oleju. Przestudzić i dodać wraz z przyprawami do fasolki.

  3. Odstawić na godzinę, nakładać do słoików i pasteryzować pół godziny.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń