Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka zarówno do dań jak i do samodzielnego spałaszowania ;)
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 803
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5687
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9515
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 249
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 803
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5687
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9515
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 249
Składniki
Fasolę pokroić dowolnie i lekko podgotować by zmiękła. Wystudzić.
Cebulę pokroić w talarki, paprykę w słupki, marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystko razem poddusić na oleju. Przestudzić i dodać wraz z przyprawami do fasolki.
Odstawić na godzinę, nakładać do słoików i pasteryzować pół godziny.