Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj u nas szybka wersja truskawkowej frużeliny...idealna do gofrów. My używamy ją również do pavlovej i....makaronu:) Oczywiście do kanapek też jest świetna.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2354
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18111
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2067
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2354
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18111
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2067
Składniki
Truskawki myjemy i obieramy. Zasypujemy cukrem i odstawiamy aż puszczą sok. Gdy już puszczą sok, gotujemy, dodajemy ocet balsamiczny, sok z cytryny i rozpuszczoną w wodzie żelatynę. Zagotowujemy i przekładamy do słoczków. Pasteryzujemy 20 minut.