Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze wspaniałe jako dodatek lub danie główne.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19327
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1720
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232184
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19327
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1720
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232184
Składniki
Duże okazy pokroic (dośc grubo), małe wrzucac w całości do garnka.
Podlac niewielką ilością wody i dodac oliwę. Przyprawic. Dusic do miękkości.
Gorące przełożyc do słoików i zakręcic. Ostudzone zamrozic.
Tak przygotowane grzyby (zimą) doprawiamy cebulą, śmietaną i podajemy z ziemniakami lub mięsem. Smakują, jak świeże. Smacznego.