Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze wspaniałe jako dodatek lub danie główne.
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 61
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1151
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 383
Gnocchi to włoskie ziemniaczane kluseczki, przypominające nasze kopytka. Skor...
Odsłon: 61
Lubisz włoską kuchnię? Jeśli tak, z pewnością smakuje ci risotto. Czy wiesz,...
Odsłon: 1151
Smaczny kotlet vege z soczewicy z kaszą kuskus i bukietem warzyw to propozyc...
Odsłon: 383
Składniki
Duże okazy pokroic (dośc grubo), małe wrzucac w całości do garnka.
Podlac niewielką ilością wody i dodac oliwę. Przyprawic. Dusic do miękkości.
Gorące przełożyc do słoików i zakręcic. Ostudzone zamrozic.
Tak przygotowane grzyby (zimą) doprawiamy cebulą, śmietaną i podajemy z ziemniakami lub mięsem. Smakują, jak świeże. Smacznego.