Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zawsze wspaniałe jako dodatek lub danie główne.
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 114
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 114
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 571
Składniki
Duże okazy pokroic (dośc grubo), małe wrzucac w całości do garnka.
Podlac niewielką ilością wody i dodac oliwę. Przyprawic. Dusic do miękkości.
Gorące przełożyc do słoików i zakręcic. Ostudzone zamrozic.
Tak przygotowane grzyby (zimą) doprawiamy cebulą, śmietaną i podajemy z ziemniakami lub mięsem. Smakują, jak świeże. Smacznego.