Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli sądziliście, że znacie już wszystkie sposoby na podanie białej kiełbasy...
Odsłon: 109
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 29
Jeśli sądziliście, że znacie już wszystkie sposoby na podanie białej kiełbasy...
Odsłon: 109
Tajemnicą soczystej łopatki jest warstwa tłuszczyku z zewnątrz. Można tak prz...
Odsłon: 29
Składniki
Przygotować marynatę, zagotowując wszystkie jej składniki.
Grzyby dokładnie oczyścić, cebulę pokroić na kawałki, wrzucić razem na wrzątek, gotować kilka minut. Odcedzić, nakładać do słoiczków, zalać wrzącą marynatą. Słoiki dokładnie zamknąć, odwrócić do góry dnem, zostawić do ostygnięcia.