Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29880
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2235
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29880
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2235
Składniki
Przygotować marynatę, zagotowując wszystkie jej składniki.
Grzyby dokładnie oczyścić, cebulę pokroić na kawałki, wrzucić razem na wrzątek, gotować kilka minut. Odcedzić, nakładać do słoiczków, zalać wrzącą marynatą. Słoiki dokładnie zamknąć, odwrócić do góry dnem, zostawić do ostygnięcia.