Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis jest na 1 porcję.
Odsłon: 16
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 142
Smaczne, kruche ciasteczka, ozdobione kolorowymi landrynkowymi witrażami.
Odsłon: 37
Prosta sałatka z rewelacyjnym sosem. Pyszny dodatek do drugiego dania, może t...
Odsłon: 21
Smażone udka z kurczaka podane z frytkami. Podany przepis jest na 1 porcję.
Odsłon: 16
Sznycel wiedeński (Wiener Schnitzel) to tradycyjne danie kuchni austriackiej....
Odsłon: 142
Smaczne, kruche ciasteczka, ozdobione kolorowymi landrynkowymi witrażami.
Odsłon: 37
Prosta sałatka z rewelacyjnym sosem. Pyszny dodatek do drugiego dania, może t...
Odsłon: 21
Składniki
Przygotować marynatę, zagotowując wszystkie jej składniki.
Grzyby dokładnie oczyścić, cebulę pokroić na kawałki, wrzucić razem na wrzątek, gotować kilka minut. Odcedzić, nakładać do słoiczków, zalać wrzącą marynatą. Słoiki dokładnie zamknąć, odwrócić do góry dnem, zostawić do ostygnięcia.