Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto doskonały dowód na to, że wystarczy zaledwie kilka składników, aby przygotować przepyszną przekąskę. Tak przygotowane grzyby będą ciekawym dodatkiem do wielu dań. Możecie je również podawać solo, jako prostą przekąskę na imprezach.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 385
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 397
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 385
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 53
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 397
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 826
Składniki
Grzyby delikatnie umyj i obierz. Pokrój je na mniejsze kawałki i zalej wodą. Gotuj około 10-15 minut uważając, aby nie wykipiały.
Cebulę obierz i pokrój w piórka. Zeszklij na oleju.
Ugotowane grzyby dodaj do cebuli i oleju. Dodaj resztę składników i wszystko duś na niewielkim ogniu przez około 20 minut.
Przełóż do słoiczków i zapasteryzuj przez około 10 minut. Poczekaj aż ostygną (odłożone do góry dnem) i dopiero odstaw je do spiżarki. Powodzenia!