Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto doskonały dowód na to, że wystarczy zaledwie kilka składników, aby przygotować przepyszną przekąskę. Tak przygotowane grzyby będą ciekawym dodatkiem do wielu dań. Możecie je również podawać solo, jako prostą przekąskę na imprezach.
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 148
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 91
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 102
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 118
Prosty przepis na dużą ilość pierogów, które można zamrozić i przygotować póź...
Odsłon: 148
Tak pysznego dania jeszcze nie jedliście a wystarczy dodać jeden składnik. So...
Odsłon: 91
Mniej czasochłonna i lżejsza wersja kotlecików.
Odsłon: 102
Prosta do przygotowania, pyszna surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem kukur...
Odsłon: 118
Składniki
Grzyby delikatnie umyj i obierz. Pokrój je na mniejsze kawałki i zalej wodą. Gotuj około 10-15 minut uważając, aby nie wykipiały.
Cebulę obierz i pokrój w piórka. Zeszklij na oleju.
Ugotowane grzyby dodaj do cebuli i oleju. Dodaj resztę składników i wszystko duś na niewielkim ogniu przez około 20 minut.
Przełóż do słoiczków i zapasteryzuj przez około 10 minut. Poczekaj aż ostygną (odłożone do góry dnem) i dopiero odstaw je do spiżarki. Powodzenia!