Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto doskonały dowód na to, że wystarczy zaledwie kilka składników, aby przygotować przepyszną przekąskę. Tak przygotowane grzyby będą ciekawym dodatkiem do wielu dań. Możecie je również podawać solo, jako prostą przekąskę na imprezach.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6218
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9130
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8741
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6218
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9130
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8741
Składniki
Grzyby delikatnie umyj i obierz. Pokrój je na mniejsze kawałki i zalej wodą. Gotuj około 10-15 minut uważając, aby nie wykipiały.
Cebulę obierz i pokrój w piórka. Zeszklij na oleju.
Ugotowane grzyby dodaj do cebuli i oleju. Dodaj resztę składników i wszystko duś na niewielkim ogniu przez około 20 minut.
Przełóż do słoiczków i zapasteryzuj przez około 10 minut. Poczekaj aż ostygną (odłożone do góry dnem) i dopiero odstaw je do spiżarki. Powodzenia!