Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto doskonały dowód na to, że wystarczy zaledwie kilka składników, aby przygotować przepyszną przekąskę. Tak przygotowane grzyby będą ciekawym dodatkiem do wielu dań. Możecie je również podawać solo, jako prostą przekąskę na imprezach.
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 6
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 38
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 184
Pyszna potrawa wegetariańska przypominająca leczo. Pełna warzyw i smaków a gł...
Odsłon: 6
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 38
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 184
Składniki
Grzyby delikatnie umyj i obierz. Pokrój je na mniejsze kawałki i zalej wodą. Gotuj około 10-15 minut uważając, aby nie wykipiały.
Cebulę obierz i pokrój w piórka. Zeszklij na oleju.
Ugotowane grzyby dodaj do cebuli i oleju. Dodaj resztę składników i wszystko duś na niewielkim ogniu przez około 20 minut.
Przełóż do słoiczków i zapasteryzuj przez około 10 minut. Poczekaj aż ostygną (odłożone do góry dnem) i dopiero odstaw je do spiżarki. Powodzenia!