Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oto doskonały dowód na to, że wystarczy zaledwie kilka składników, aby przygotować przepyszną przekąskę. Tak przygotowane grzyby będą ciekawym dodatkiem do wielu dań. Możecie je również podawać solo, jako prostą przekąskę na imprezach.
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 641
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 792
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 654
Kopytka na smaczny, szybki obiad, deser lub kolację. Zagniatamy ciasto, formu...
Odsłon: 60
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 641
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 792
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 654
Kopytka na smaczny, szybki obiad, deser lub kolację. Zagniatamy ciasto, formu...
Odsłon: 60
Składniki
Grzyby delikatnie umyj i obierz. Pokrój je na mniejsze kawałki i zalej wodą. Gotuj około 10-15 minut uważając, aby nie wykipiały.
Cebulę obierz i pokrój w piórka. Zeszklij na oleju.
Ugotowane grzyby dodaj do cebuli i oleju. Dodaj resztę składników i wszystko duś na niewielkim ogniu przez około 20 minut.
Przełóż do słoiczków i zapasteryzuj przez około 10 minut. Poczekaj aż ostygną (odłożone do góry dnem) i dopiero odstaw je do spiżarki. Powodzenia!