Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne nie tylko do wigilijnej kapusty ale również do innych dań.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1689
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1491
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1473
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1707
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1689
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1491
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1473
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1707
Składniki
Grzyby pokroic w duże kawałki, nadziewac na patyczki do szaszłyków, ułożyc na grillu w piekarniku.
Suszyc kilkakrotnie, przy uchylonych drzwiach piekarnika, w 100 stopniach po 1 lub 1,5 godziny.