Do góry

Przetwory Przepis na:

Grzyby w przecierze na zimę

Grzyby w przecierze na zimę

Autor:

Przepisów i artykułów: 2425 Ocena: 16089

Dodano:

Odsłon: 7840

Już czas na przetwory z grzybów leśnych.

Składniki

> 6 os. 60 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Wykonanie:
    Grzyby ugotować, cebulę zeszklić na oleju i wymieszać z grzybami. Następnie dodać przecier, sól, pieprz i dusić na wolnym ogniu około 20 min. Ciepłe nakładać do słoików i pasteryzować 40 minut.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń