Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne grzyby w delikatnej zalewie
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2548
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 827
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 223
Czy tiramisu nada się na piknikową przekąskę? Dość trudno jest pokroić je i p...
Odsłon: 2548
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 827
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 223
Składniki
kapelusze grzybow oczyscic i umyc wysuszyc sciereczka posolic i popieprzyc Jajka rozklucic widelcem dolac odrobine mleka dac sol i pieprz grzyby panierowac tak jak kotlety schabowe najpierw w mace potem w jajku i w bulce tartej piec na zloty kolor na rozgrzanym oleju
wode ocet sol cukier ziele angielskie i liscie laurowe zagotowac dodac pokrojona cebule gotowac kilka minut
upieczone kanie pokroic na mniejsze kawalki poukladac w sloikach i zalac goraca zalewa i zakrecic przechowywac w chlodnym miejscu nie trzeba pasteryzowac