Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Często kiszę taką ilość kapusty, raz z marchwią raz z marchwią.
Przepis dnia
Polecam bardzo smaczny i prosty w przygotowaniu sernik, tym razem z brzoskwin...
Odsłon: 3191
Rożki z papryki nafaszerowane pomidorem oraz serem mozzarella stanowią przeką...
Odsłon: 71
Przepis dnia
Polecam bardzo smaczny i prosty w przygotowaniu sernik, tym razem z brzoskwin...
Odsłon: 3191
Rożki z papryki nafaszerowane pomidorem oraz serem mozzarella stanowią przeką...
Odsłon: 71
Składniki
Kapustę poszatkować, marchew zetrzeć na wiórka, solimy dodajemy kminek, sól i dobrze mieszamy ugniatając.
Odstawiamy na 1-2 godziny i po tym czasie znowu dobrze mieszamy i ugniatamy i wkładamy do wyparzonego gliniaka ścisło także dobrze ugnieść. Przykrywamy talerzykiem i przyciskamy słoikiem litrowym z wodą. po 5-7 dniach jest dobra do jedzenia. Smacznego !!!