Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny keczup, uwielbiany przez dzieci.
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7694
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 63
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3750
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 1295
Zapiekanka ziemniaczana wege to szybki i prosty pomysł na obiad z kuchni wege...
Odsłon: 7694
Prosty sernik na zimno z sera z wiaderka i kremówki, przyozdobiony zielonymi...
Odsłon: 63
Dziś przychodzę do Was z propozycją na ciasto, które uwielbiam. Ciasto jest k...
Odsłon: 3750
Pyszny blok czekoladowy w wersji fit z pistacjami, żurawiną, suszonymi śliwka...
Odsłon: 1295
Składniki
Cukinie obrac, wydrążyć i razem z cebula pokroić w drobną kostkę. Zasolić i zostawić na 6 godzin. Wylać wodę która powstała. Przełożyć do garnka, dodać cukier i gotować 20 minut.
Po 20 minutać dodac przyprawy, ocet i koncentrat. Całość gotować 10 minut. Po tym czasie zblendować na gładką masę. Gorące nalewać do sloików. Pasteryzować 10 minut.