Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie smaczny, prosty w wykonaniu.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10513
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336827
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4512
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424247
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10513
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336827
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4512
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424247
Składniki
Cukinie obieramy, usuwamy gniazda nasienne, zasypujemy solą, mieszamy i odstawiamy na godzinę. Następnie odciskamy z płynu, dodajemy cukier i ocet, gotujemy pół godziny na małym ogniu. Paprykę i cebulę miksujemy. Do cukinii dodajemy zmiksowane warzywa, obie papryki, gotujemy 10 min. Następnie dodajemy koncentrat pomidorowy i curry. Przekładamy do słoiczków, Zapiekamy w 130°C od zimnego piekarnika, przez 35 min.