Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niesamowicie smaczny, prosty w wykonaniu.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30902
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4246
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30902
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3630
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 4246
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1129
Składniki
Cukinie obieramy, usuwamy gniazda nasienne, zasypujemy solą, mieszamy i odstawiamy na godzinę. Następnie odciskamy z płynu, dodajemy cukier i ocet, gotujemy pół godziny na małym ogniu. Paprykę i cebulę miksujemy. Do cukinii dodajemy zmiksowane warzywa, obie papryki, gotujemy 10 min. Następnie dodajemy koncentrat pomidorowy i curry. Przekładamy do słoiczków, Zapiekamy w 130°C od zimnego piekarnika, przez 35 min.