Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinię kisimy jak ogórki ,jest jędrna i bardzo smaczna.W zimowe dni mamy wspomnienie lata,serdecznie polecam:)
We śnie dzisiejszym z kolei, to znów przechadzałem się pośród obrazów tym raz...
Odsłon: 95
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 393
Placki cebulowe to ciekawy pomysł na nieznaną nikomu przekąskę imprezową. Są...
Odsłon: 1977
We śnie dzisiejszym z kolei, to znów przechadzałem się pośród obrazów tym raz...
Odsłon: 95
Bardzo smaczne i proste do przygotowania pampuchy ziemniaczane z dodatkiem tw...
Odsłon: 393
Placki cebulowe to ciekawy pomysł na nieznaną nikomu przekąskę imprezową. Są...
Odsłon: 1977
Składniki
Umytą cukinię pokroić w paski pasujące długością do słoika.Jeśli cukinia jest starsza wykroić środek z nasionami. Na spód słoika litrowego dać koper,czosnek,oraz chrzan,na to ułożyć paski cukinii,na wierzch dać troszkę kopru oraz dwa ząbki czosnku. Wodę zagotować ze solą ,najlepsza by była sól kamienna lub morska...łyżkę soli na 1litr wody. Gorącą przegotowaną wodą zalewamy cukinię,boki słoika wytzeć do sucha,zakręcić i odstawić w kuchni na noc. Na drugi dzień wynieść w chłodne miejsce. Smacznego życzę!