Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cukinię kisimy jak ogórki ,jest jędrna i bardzo smaczna.W zimowe dni mamy wspomnienie lata,serdecznie polecam:)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11864
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 109
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8530
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155328
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1158
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11864
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 109
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8530
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155328
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1158
Składniki
Umytą cukinię pokroić w paski pasujące długością do słoika.Jeśli cukinia jest starsza wykroić środek z nasionami. Na spód słoika litrowego dać koper,czosnek,oraz chrzan,na to ułożyć paski cukinii,na wierzch dać troszkę kopru oraz dwa ząbki czosnku. Wodę zagotować ze solą ,najlepsza by była sól kamienna lub morska...łyżkę soli na 1litr wody. Gorącą przegotowaną wodą zalewamy cukinię,boki słoika wytzeć do sucha,zakręcić i odstawić w kuchni na noc. Na drugi dzień wynieść w chłodne miejsce. Smacznego życzę!