Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lecę do was z kolejnym przepisem tym razem na cukinię kiszoną w słoikach, tak zgadza się na cukinię a zrobiłam ją dlatego iż mama powiedziała mi że jest przepyszna
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2785
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 425
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2342
Sos boloński to klasyk włoskiej kuchni, więc – jak to z klasykami bywa – w ka...
Odsłon: 2785
Zapiekanki z pieczarkami to prosty, a zarazem pyszny sposób na szybki posiłek...
Odsłon: 425
Pizza neapolitańska to chrupiące ciasto z niewielką ilością aromatycznych dod...
Odsłon: 2342
Składniki
Przygotować cukinię przyniesioną z działki umyć ją, osuszyć wydrążyć gniazda nasienne a następnie wraz ze skórą pokroić w słupki, następnie przygotować słoiki wkładając do nich wszystko co jest w opisie
Do przygotowanych słoików nakładać dość ciasno słupki cukinii, wsypać na słoik litrowy 1 łyżkę soli i zalać wodą prosto z kranu szczelnie zakręcić i odstawić aby zaczęła się kisić, po ukiszeniu wstawić do piwnicy lub ciemnego miejsca