Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszona czerwona kapusta jest pyszna i zdrowa
        
        
        
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35810
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1234
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1770
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35810
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1234
            Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1770
        
        
                Składniki
Kapustę drobno poszatkować, przełożyć do dużej miski. Zasypać solą i ewentualnie dodać kminek , wymieszać i odstawić na 2-3 godziny, co jakiś czas ugniatając, żeby puściła sok.
Po tym czasie kapustę przekładać do słoików, ciasno upychając. Kapustę powinien przykryć powstały sok. Słoiki szczelnie zamknąć. Kapusta jest gotowa do jedzenia po około dwóch tygodniach.