Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiszona czerwona kapusta jest pyszna i zdrowa
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34671
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 349
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3952
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34671
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 910
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 349
Bardzo smaczna sałatka z tuńczyka z rzodkiewką. Prosta, smaczna i szybka w wy...
Odsłon: 3952
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, przełożyć do dużej miski. Zasypać solą i ewentualnie dodać kminek , wymieszać i odstawić na 2-3 godziny, co jakiś czas ugniatając, żeby puściła sok.
Po tym czasie kapustę przekładać do słoików, ciasno upychając. Kapustę powinien przykryć powstały sok. Słoiki szczelnie zamknąć. Kapusta jest gotowa do jedzenia po około dwóch tygodniach.