Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne do mini gołąbków mięsnych lub z innymi dodatkami. Czas oczekiwania na ukiszenie to kwestia kilku dni. Jeśli kisimy na zimę warto dodać korzeń chrzanu.
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65106
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 688
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5811
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 706
Proste danie dla amatorów kuchni meksykańskiej. Szybki obiad na kolejny dzień :)
Odsłon: 65106
Przesmaczne małe wręcz mini oponki z ciasta bananowego. Pyszne, bez cukru dos...
Odsłon: 688
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 5811
Chcesz przygotować obiad na niedzielę, który nie tylko zachwyci wszystkich do...
Odsłon: 706
Składniki
W liściach przyciąć ogonki,umyć i osuszyć ręcznikiem papierowym. Układać jeden na drugim po kilkanaście sztuk i zwinąć w rulonik. Na spód słoika dać koperek,ząbki czosnku. Ruloniki ułożyć ciasno .Na wierzch dać gałązkę kopru i ząbki czosnku. Wodę zagotować na 1 litr dać płaską łyżkę soli,i zalać wrzątkiem liście. Zakręcić i odstawić na kilka dni . Po tym czasie można je wykorzystac do zrobienia gołąbków.
Smacznego życzę!