Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wykorzystać te smaczne sezonowe owoce i przygotować je w najprostszy i nie pracochłonny sposób. Wiśnie są bardzo zdrowe i są lekarstwem na dnę moczanową.
słoiki, drylownica
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 467
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 801
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113076
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 467
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 801
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 600
Składniki
W tym roku ułatwiam sobie zadanie i wykorzystuje mało pracochłonne przepisy. Opłukane i wydrylowane wiśnie nałożyłam do słoików. zasypałam cukrem, wedle upodobania i zalałam wodą filtrowaną. pasteryzowałam je 25 minut od zagotowania się wody. Gotowe!
Smacznego :)