Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wykorzystać te smaczne sezonowe owoce i przygotować je w najprostszy i nie pracochłonny sposób. Wiśnie są bardzo zdrowe i są lekarstwem na dnę moczanową.
słoiki, drylownica
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1134
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7886
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1134
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13654
Składniki
W tym roku ułatwiam sobie zadanie i wykorzystuje mało pracochłonne przepisy. Opłukane i wydrylowane wiśnie nałożyłam do słoików. zasypałam cukrem, wedle upodobania i zalałam wodą filtrowaną. pasteryzowałam je 25 minut od zagotowania się wody. Gotowe!
Smacznego :)