Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warto wykorzystać te smaczne sezonowe owoce i przygotować je w najprostszy i nie pracochłonny sposób. Wiśnie są bardzo zdrowe i są lekarstwem na dnę moczanową.
słoiki, drylownica
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9101
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10671
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4794
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9101
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1346
Składniki
W tym roku ułatwiam sobie zadanie i wykorzystuje mało pracochłonne przepisy. Opłukane i wydrylowane wiśnie nałożyłam do słoików. zasypałam cukrem, wedle upodobania i zalałam wodą filtrowaną. pasteryzowałam je 25 minut od zagotowania się wody. Gotowe!
Smacznego :)