Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1619
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1387
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1424
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1476
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1619
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1387
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1424
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1476
Składniki
Umyte porzeczki wsypałam do wyparzonego słoja. zasypałam je cukrem do smaku i zalałam wodą. pasteryzowałam kompot około 30 minut aż w słoju pojawia się bąbelki.
Smacznego :)