Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kompot z jabłek na zimę
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 302
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 122
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 302
Składniki
Jabłka myję kroję w ćwiartki bez ogryzka układam w umytych słoikach zasypuję każdy słoik 4 łyżkami cukru i zalewam przegotowaną wodą zakręcam i pasteryzuję na mokro 10 minut po wyjęciu odwracam do góry dnem i odstawiam do całkowitego ostygnięcia