Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kompot z jabłek na zimę
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1171
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9884
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4536
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 552
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8108
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1171
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9884
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4536
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 552
Składniki
Jabłka myję kroję w ćwiartki bez ogryzka układam w umytych słoikach zasypuję każdy słoik 4 łyżkami cukru i zalewam przegotowaną wodą zakręcam i pasteryzuję na mokro 10 minut po wyjęciu odwracam do góry dnem i odstawiam do całkowitego ostygnięcia