Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kompot z jabłek na zimę
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 68
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
Jabłka myję kroję w ćwiartki bez ogryzka układam w umytych słoikach zasypuję każdy słoik 4 łyżkami cukru i zalewam przegotowaną wodą zakręcam i pasteryzuję na mokro 10 minut po wyjęciu odwracam do góry dnem i odstawiam do całkowitego ostygnięcia