Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kompot z jabłek na zimę
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 856
Ciapkapusta to śląskie , proste i smaczne danie. Jest to połączenie ziemniakó...
Odsłon: 584
Delikatne mięso, aromatyczne kurki, smaczne sery, to super połączenie aby pow...
Odsłon: 856
Ciapkapusta to śląskie , proste i smaczne danie. Jest to połączenie ziemniakó...
Odsłon: 584
Składniki
Jabłka myję kroję w ćwiartki bez ogryzka układam w umytych słoikach zasypuję każdy słoik 4 łyżkami cukru i zalewam przegotowaną wodą zakręcam i pasteryzuję na mokro 10 minut po wyjęciu odwracam do góry dnem i odstawiam do całkowitego ostygnięcia