Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kompot z rabarbaru do słoików polecam .
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1321541
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 219
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 121
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 111
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1321541
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 219
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 121
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 111
Składniki
Słoiki lub butelki i wieczka dokładnie umyć następnie zagotować w garnku wodę 4 litry i odstawić do ostudzenia
Rabarbar umyć i pokroić w kawałki i wkładać nie do pełna w słoiki i do każdego słoika wsypać 3 łyżki cukru i zalać przestudzoną gotowaną wodą i zakręcić .
Gotowe słoiki pasteryzuję 10 do 15 minut w garnku wyłożonym ściereczką w wodzie poziom ponad połowy słoików słoików .Po wykonanie zapraszam na film .