Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny kompot z rabarbaru do słoików polecam .
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 88
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 198
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 160
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 88
Nie mogę się powstrzymać, aby nie dodać historii do tej potrawy. Otóż wiele l...
Odsłon: 198
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 160
Składniki
Słoiki lub butelki i wieczka dokładnie umyć następnie zagotować w garnku wodę 4 litry i odstawić do ostudzenia
Rabarbar umyć i pokroić w kawałki i wkładać nie do pełna w słoiki i do każdego słoika wsypać 3 łyżki cukru i zalać przestudzoną gotowaną wodą i zakręcić .
Gotowe słoiki pasteryzuję 10 do 15 minut w garnku wyłożonym ściereczką w wodzie poziom ponad połowy słoików słoików .Po wykonanie zapraszam na film .