Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiecie co zrobić z ciemniejącymi bananami? Można je wykorzystać do przygotowani pysznej domowej konfitury. Jej przygotowanie zajmie Wam dosłownie chwilę. Przepis pochodzi z 446. odcinka programu "Ewa gotuje".
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1446
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1592
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1657
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1435
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1446
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1592
Składniki
Banany obrać i pokroić w plastry. Przełożyć na patelnię. Podlać wodą. Dodać miąższ z laski wanilii. Skropić sokiem z cytryny. Wymieszać i podgrzewać przez kilkanaście minut.
Przełożyć do słoiczka. Jeśli chcemy przechowywać dłużej to konfiturę warto zapasteryzować.