Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie wiecie co zrobić z ciemniejącymi bananami? Można je wykorzystać do przygotowani pysznej domowej konfitury. Jej przygotowanie zajmie Wam dosłownie chwilę. Przepis pochodzi z 446. odcinka programu "Ewa gotuje".
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 450
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5610
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 450
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5610
Składniki
Banany obrać i pokroić w plastry. Przełożyć na patelnię. Podlać wodą. Dodać miąższ z laski wanilii. Skropić sokiem z cytryny. Wymieszać i podgrzewać przez kilkanaście minut.
Przełożyć do słoiczka. Jeśli chcemy przechowywać dłużej to konfiturę warto zapasteryzować.