Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dodany seler daje im bardzo siekawy smak
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2309
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4398
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1333
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 317
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2309
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4398
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1333
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 317
Składniki
Warzywa pokroić w grubsza kostkę, zalać solanką na 3 godziny. (Solanka to 1 szklanka soli i wody tyle, żeby przykryła warzywa.) Odcedzić ( przez durszlak ) Do słoiczków włożyć po kilka ziarenek gorczycy, liść laurowy, ziele angielskie i odcedzone warzywa.
Zalać gorącą zalewą przygotowaną z 5 szklanek wody, 2,5 szklanek cukru i 1,5 szklanki octu. Pasteryzować 2 – 3 minuty.