Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mmm smak delikatnie pikantny, kremowy. Super jako dodatek do grillowanych przysmaków, świątecznego jajka, domowej wędliny czy pasty na kanapki. Polecam!
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1071
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 433
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 425
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1071
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 433
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 425
Składniki
Do garnka wbijamy jajka, wlewamy śmietanę i ocet, wsypujemy sól i cukier. Wszystko miksujemy. Gotujemy do powstania konsystencji budyniu.
Następnie ściągamy z ognia i mieszamy z chrzanem. Jeszcze gotujemy tak z pięć minut. Gorący przekładamy do wyparzonych słoiczków. Gdy ostygnie dajemy do lodówki.