Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mmm smak delikatnie pikantny, kremowy. Super jako dodatek do grillowanych przysmaków, świątecznego jajka, domowej wędliny czy pasty na kanapki. Polecam!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1368
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Do garnka wbijamy jajka, wlewamy śmietanę i ocet, wsypujemy sól i cukier. Wszystko miksujemy. Gotujemy do powstania konsystencji budyniu.
Następnie ściągamy z ognia i mieszamy z chrzanem. Jeszcze gotujemy tak z pięć minut. Gorący przekładamy do wyparzonych słoiczków. Gdy ostygnie dajemy do lodówki.