Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 755
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5472
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9294
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 166
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 755
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5472
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9294
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 166
Składniki
Wykonanie: Kolby kukurydzy oczyścić, pokroić w grube plastry i gotować przez 15 minut. Ocet zagotować z wodą, solą i cukrem. Cebulę obrać i pokroić w grube plasterki. Do wyparzonych słoików wsypać przyprawy, ułożyć cebulę, odsączoną kukurydzę i zalać gorącą zalewą. Szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut.