Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8451
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 531
Składniki
Wykonanie: Kolby kukurydzy oczyścić, pokroić w grube plastry i gotować przez 15 minut. Ocet zagotować z wodą, solą i cukrem. Cebulę obrać i pokroić w grube plasterki. Do wyparzonych słoików wsypać przyprawy, ułożyć cebulę, odsączoną kukurydzę i zalać gorącą zalewą. Szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut.