Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super zapas na zimę.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31040
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3689
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5812
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 31040
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3689
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 5812
Składniki
Wykonanie: Kolby kukurydzy oczyścić, pokroić w grube plastry i gotować przez 15 minut. Ocet zagotować z wodą, solą i cukrem. Cebulę obrać i pokroić w grube plasterki. Do wyparzonych słoików wsypać przyprawy, ułożyć cebulę, odsączoną kukurydzę i zalać gorącą zalewą. Szczelnie zakręcić i pasteryzować przez 20 minut.