Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała zakąska do napojów wyskokowych.
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6346
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1967
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6346
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 1967
 
         
         
                Składniki
Wykonanie: Kurki dokładnie oczyścić i umyć. Paprykę obrać z nasion, pokroić w paski razem z cebulą. Zagotować ½ l wody z kwaskiem i solą, włożyć kurki i gotować 15 minut. Następnie włożyć papryki i cebule i gotować 5 minut po czym odcedzić. Zagotować 1 ½ l wody z przyprawami, dodać sól, cukier i ocet. Do słoiczków nakładać grzyby z papryką i cebulą- zalać zalewą, zamknąć słoje i pasteryzować 10 minut.