Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała zakąska do napojów wyskokowych.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 225
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1438
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1827
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3493
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27711
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 225
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1438
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1827
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3493
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27711
Składniki
Wykonanie: Kurki dokładnie oczyścić i umyć. Paprykę obrać z nasion, pokroić w paski razem z cebulą. Zagotować ½ l wody z kwaskiem i solą, włożyć kurki i gotować 15 minut. Następnie włożyć papryki i cebule i gotować 5 minut po czym odcedzić. Zagotować 1 ½ l wody z przyprawami, dodać sól, cukier i ocet. Do słoiczków nakładać grzyby z papryką i cebulą- zalać zalewą, zamknąć słoje i pasteryzować 10 minut.