Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie otwieramy słoik ,osobno podsmażamy wędlinę z cebulką lub mięso i obiad gotowy w 10min. Serdecznie polecam:)
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1334
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 249
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1334
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 249
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić w kostkę,wrzucić do dużego garnka,wlać szklankę wody i dusić do miękkości ,około 10min. Posolić do swojego smaku,potem i tak będzie się doprawiało kiedy doda się wędliny. Warzywa nakładać do litrowych słoików,wytrzeć pod zakrętkę,zakręcić i pasteryzować 20min.od momentu zagotowania wody. Gorące słoiki obrócić do góry dnem i zostawić do wystygnięcia
Smacznego życzę!