Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie otwieramy słoik ,osobno podsmażamy wędlinę z cebulką lub mięso i obiad gotowy w 10min. Serdecznie polecam:)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 368
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 393
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 822
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 368
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 393
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 822
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić w kostkę,wrzucić do dużego garnka,wlać szklankę wody i dusić do miękkości ,około 10min. Posolić do swojego smaku,potem i tak będzie się doprawiało kiedy doda się wędliny. Warzywa nakładać do litrowych słoików,wytrzeć pod zakrętkę,zakręcić i pasteryzować 20min.od momentu zagotowania wody. Gorące słoiki obrócić do góry dnem i zostawić do wystygnięcia
Smacznego życzę!