Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie otwieramy słoik ,osobno podsmażamy wędlinę z cebulką lub mięso i obiad gotowy w 10min. Serdecznie polecam:)
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 466
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 647
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 796
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 673
Przepis na pyszne i niezwykle aromatyczne pierniczki korzenne w polewie z cze...
Odsłon: 466
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 647
Polecam. Pychota. Samo dobro.
Odsłon: 796
Przepis dnia
Doskonały w smaku sernik śmietankowo-kakaowy na ciasteczkowym spodzie, upiecz...
Odsłon: 673
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić w kostkę,wrzucić do dużego garnka,wlać szklankę wody i dusić do miękkości ,około 10min. Posolić do swojego smaku,potem i tak będzie się doprawiało kiedy doda się wędliny. Warzywa nakładać do litrowych słoików,wytrzeć pod zakrętkę,zakręcić i pasteryzować 20min.od momentu zagotowania wody. Gorące słoiki obrócić do góry dnem i zostawić do wystygnięcia
Smacznego życzę!