Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie otwieramy słoik ,osobno podsmażamy wędlinę z cebulką lub mięso i obiad gotowy w 10min. Serdecznie polecam:)
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15678
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4719
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 388
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2950
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15678
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4719
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 388
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2950
Składniki
Wszystkie warzywa pokroić w kostkę,wrzucić do dużego garnka,wlać szklankę wody i dusić do miękkości ,około 10min. Posolić do swojego smaku,potem i tak będzie się doprawiało kiedy doda się wędliny. Warzywa nakładać do litrowych słoików,wytrzeć pod zakrętkę,zakręcić i pasteryzować 20min.od momentu zagotowania wody. Gorące słoiki obrócić do góry dnem i zostawić do wystygnięcia
Smacznego życzę!