Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo w moich przetworach to podstawa ! Uwielbiam taki warzywny mix, którym mogę się cieszyć cały rok. Pycha
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 213
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1228
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1822
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3479
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27560
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 213
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 1228
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1822
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3479
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 27560
Składniki
Wykonanie: Warzywa dokładnie umyć, pomidory sparzyć, zahartować i obrać. Wszystkie warzywa pokroić i smażyć na głębokiej patelni około 15 minut mieszając. Gdy warzywa nieco zmiękną, doprawić do smaku. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować około 20 minut.