Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Leczo w moich przetworach to podstawa ! Uwielbiam taki warzywny mix, którym mogę się cieszyć cały rok. Pycha
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 146
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31328
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 421
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 146
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31328
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 421
Składniki
Wykonanie: Warzywa dokładnie umyć, pomidory sparzyć, zahartować i obrać. Wszystkie warzywa pokroić i smażyć na głębokiej patelni około 15 minut mieszając. Gdy warzywa nieco zmiękną, doprawić do smaku. Przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zamknąć i pasteryzować około 20 minut.