Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przy pięknej obfitości malin warto wykorzystać także najprostszy i najszybszy sposób na przechowywanie malin.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 601
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 295
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1503
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 601
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 295
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1503
Składniki
Po nastawieniu wina z malin, zrobieniu soku i dżemów, kolejną partię owoców przygotowałam w najmniej pracochłonny sposób. takie maliny można wykorzystać do kompotu, galaretek, frużeliny, sosów. Ułożyłam je dosyć ciasno w słoikach , zasypałam cukrem według uznania, zalałam filtrowaną wodą. Pasteryzowałam 20 minut od zagotowania się wody.
Smacznego :)