Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przy pięknej obfitości malin warto wykorzystać także najprostszy i najszybszy sposób na przechowywanie malin.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15121
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34863
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15121
Składniki
Po nastawieniu wina z malin, zrobieniu soku i dżemów, kolejną partię owoców przygotowałam w najmniej pracochłonny sposób. takie maliny można wykorzystać do kompotu, galaretek, frużeliny, sosów. Ułożyłam je dosyć ciasno w słoikach , zasypałam cukrem według uznania, zalałam filtrowaną wodą. Pasteryzowałam 20 minut od zagotowania się wody.
Smacznego :)