Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małosolne z lekko podkręconym smakiem!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10353
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5304
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10353
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5959
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5304
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12790
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4554
Składniki
Do zwykłych ogórków małosolnych tym razem dodałam nasion kolendry. Wyszło pysznie i aromatycznie. Ogórki przez godzinę zalałam zwykłą wodą. Potem odcięłam im ciemne końcówki. ułożyłam w słoju, dodałam dodatki i zalałam ugotowaną woda z dodatkiem soli. Po trzech dniach można zacząć testować ogórki :)
Smacznego :)