Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Małosolne z lekko podkręconym smakiem!
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1549
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 255
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 268
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 260
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 11515
Jeśli masz mało czasu, tylko podstawowe składniki w spiżarce i lodówce oraz d...
Odsłon: 1549
Pyszne, jednogarnkowe danie, które może być podane na obiad, kolację czy podc...
Odsłon: 255
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 268
To bardzo smaczne i aromatyczne danie. Mięsko wychodzi miękkie i delikatne, p...
Odsłon: 260
Karnawał nieodłącznie kojarzy się z pączkami. Najlepsze są oczywiście te domo...
Odsłon: 11515
Składniki
Do zwykłych ogórków małosolnych tym razem dodałam nasion kolendry. Wyszło pysznie i aromatycznie. Ogórki przez godzinę zalałam zwykłą wodą. Potem odcięłam im ciemne końcówki. ułożyłam w słoju, dodałam dodatki i zalałam ugotowaną woda z dodatkiem soli. Po trzech dniach można zacząć testować ogórki :)
Smacznego :)