Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rzodkiewki zamknięte w słoikach zapraszam jak zrobic
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 821
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 821
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 940
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Do każdego słoika na dno daje czosnek i gorczyce i ciasno układam pokrojone na pól rzodkiewki nie do pełna słoików .Wodę z z miodem i sola zagotowuje dodaje olej i sok z cytryny zalewam rzodkiewki w słoikach zakręcam .Słoiki z rzodkiewka pasteryzuje na mokro w garnku wyłożonymi ściereczką, a słoiki zalewam zimna woda by słoiki były ponad polowe przykryte woda ,gdy woda zacznie sie gotować 10 -15 minut pasteryzuje .Słoiki wyjmuje i odwracam do góry dnem i czekam aż ostygną potem wynoszę do spiżarni po dokładne wykonanie zapraszam na film .