Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowana cebula świetnie się nada jako dodatek do kiełbas, sałatek, potraw z grilla czy domowych hot dogów lub hamburgerów
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Wszystkie składniki oprócz cebuli włóż do garnka i zagotuj. Co jakiś czas przemieszaj, aby cukier się cały rozpuścił. Po zagotowaniu, wywar ostudź.
Cebulę pokrój na wąskie krążki. Przełóż ją do słoika.
Na koniec wlej ostudzony wywar do słoika z cebulą. Słoiki umieść w lodówce. Cebula musi marynować się co najmniej 24 godziny. Po tym czasie będzie idealnie smakować.