Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowana cebula świetnie się nada jako dodatek do kiełbas, sałatek, potraw z grilla czy domowych hot dogów lub hamburgerów
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4567
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417984
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4567
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 417984
Składniki
Wszystkie składniki oprócz cebuli włóż do garnka i zagotuj. Co jakiś czas przemieszaj, aby cukier się cały rozpuścił. Po zagotowaniu, wywar ostudź.
Cebulę pokrój na wąskie krążki. Przełóż ją do słoika.
Na koniec wlej ostudzony wywar do słoika z cebulą. Słoiki umieść w lodówce. Cebula musi marynować się co najmniej 24 godziny. Po tym czasie będzie idealnie smakować.