Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowana cebula świetnie się nada jako dodatek do kiełbas, sałatek, potraw z grilla czy domowych hot dogów lub hamburgerów
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 14
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1052
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 396
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3583
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 159
Smakowite kotlety zrobione z makaronu pokrojonego w kostkę fileta drobiowego,...
Odsłon: 14
Mocno kakaowy z wiśniami. Te lekko kwaśne wiśnie są skarbnicą wielu cennych...
Odsłon: 1052
Szybka sałatka idealna na śniadanie świąteczne. Wiosenny zestaw warzyw. Sałat...
Odsłon: 396
Typowe ciasto na nadchodzące święta . Wersji tego ciast jest bardzo dużo, ale...
Odsłon: 3583
Pyszne babeczki do koszyczka lub wielkanocny stół,
Odsłon: 159
Składniki
Wszystkie składniki oprócz cebuli włóż do garnka i zagotuj. Co jakiś czas przemieszaj, aby cukier się cały rozpuścił. Po zagotowaniu, wywar ostudź.
Cebulę pokrój na wąskie krążki. Przełóż ją do słoika.
Na koniec wlej ostudzony wywar do słoika z cebulą. Słoiki umieść w lodówce. Cebula musi marynować się co najmniej 24 godziny. Po tym czasie będzie idealnie smakować.