Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowana cebula świetnie się nada jako dodatek do kiełbas, sałatek, potraw z grilla czy domowych hot dogów lub hamburgerów
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1179
Dziś do pracy.
Odsłon: 41
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 730
Marzysz o naleśnikach, które są cienkie, delikatne i nie rwą się podczas smaż...
Odsłon: 1179
Dziś do pracy.
Odsłon: 41
Gulasz z marchewką to pyszne danie jednogarnkowe na bazie czerwonego wina i b...
Odsłon: 730
Składniki
Wszystkie składniki oprócz cebuli włóż do garnka i zagotuj. Co jakiś czas przemieszaj, aby cukier się cały rozpuścił. Po zagotowaniu, wywar ostudź.
Cebulę pokrój na wąskie krążki. Przełóż ją do słoika.
Na koniec wlej ostudzony wywar do słoika z cebulą. Słoiki umieść w lodówce. Cebula musi marynować się co najmniej 24 godziny. Po tym czasie będzie idealnie smakować.