Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marynowana cebula świetnie się nada jako dodatek do kiełbas, sałatek, potraw z grilla czy domowych hot dogów lub hamburgerów
Polecam. Najlepsza kaczka z jabłkami.
Odsłon: 301
Pierogi warmińskie to specjał wpisany na listę produktów tradycyjnych jako dz...
Odsłon: 2898
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 15
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 143
Polecam. Najlepsza kaczka z jabłkami.
Odsłon: 301
Pierogi warmińskie to specjał wpisany na listę produktów tradycyjnych jako dz...
Odsłon: 2898
Lekki, przyjemny sosik z nutką chrzanowej ostrości. Dodajmy do niego, pieczyw...
Odsłon: 15
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 143
Składniki
Wszystkie składniki oprócz cebuli włóż do garnka i zagotuj. Co jakiś czas przemieszaj, aby cukier się cały rozpuścił. Po zagotowaniu, wywar ostudź.
Cebulę pokrój na wąskie krążki. Przełóż ją do słoika.
Na koniec wlej ostudzony wywar do słoika z cebulą. Słoiki umieść w lodówce. Cebula musi marynować się co najmniej 24 godziny. Po tym czasie będzie idealnie smakować.