Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kolejna odsłona letnich przygotowań. Tym razem mix paprykowo- cukiniowy
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 959
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13570
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 959
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13570
Składniki
Cukinię, paprykę i cebulę pokroić i zostawić na noc. Następnie dodać resztę składników, przyprawić do smaku, zagotować 15 minut w garnku i gorącą sałatkę nakładać do wyparzonych słoików. Odwrócić do góry dnem- nie pasteryzować.