Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pomidorki koktajlowe w miodowej marynacie.
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 329
Dziś pierwszy raz przedstawiam wam mój przepis na Sernik jaglany na zimno. Bo...
Odsłon: 123
Sernik jest kremowy, dostatecznie słodki, przełamany delikatnie kwaskowym m...
Odsłon: 329
Składniki
Pomidorki kroimy na pół. Cebule i ząbki czosnku kroimy w plasterki. Natkę siekamy. Wszystko mieszamy i przekładamy do słoików. Składniki marynaty zagotowujemy. Gorącą zalewamy pomidorki. Wlewamy po łyżce oleju do każdego słoika. Zakręcamy. Przykrywamy ręcznikiem do wystudzenia. Pomidorki przechowujemy w ciemnym, chłodnym miejscu.