Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne pomidorki koktajlowe w miodowej marynacie.
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 64
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1331
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 269
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 54
Przepyszny i szybki obiad w dwadzieścia minut.
Odsłon: 64
Ten chleb z dynią może się okazać twoim ulubionym rodzajem pieczywa. Dzięki z...
Odsłon: 1331
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 269
W dniu takim jak dziś szarym , burym i wiejącym naszło mnie na coś pysznego,...
Odsłon: 54
Składniki
Pomidorki kroimy na pół. Cebule i ząbki czosnku kroimy w plasterki. Natkę siekamy. Wszystko mieszamy i przekładamy do słoików. Składniki marynaty zagotowujemy. Gorącą zalewamy pomidorki. Wlewamy po łyżce oleju do każdego słoika. Zakręcamy. Przykrywamy ręcznikiem do wystudzenia. Pomidorki przechowujemy w ciemnym, chłodnym miejscu.